Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам марафону «Добро починається з тебе»

Теги: Загальні

 Ми живемо у важкий, доленосний період для нашої країни, у новій реальності. Проте, що б не відбувалось, які б випробування не випадали на нашу долю, завжди маємо залишатися людьми. 

   Департамент освіти Харківської міської ради висловлюємо щиру подяку величезній команді учасників освітнього процесу – команді прекрасних людей із великими небайдужими серцями, які в лютому долучились до марафону “Добро починається з тебе”, дарували тепло своєї душі захисникам та захисницям, притулкам, соціально незахищеним категоріям громадян, примножували добро у світі, надихали, давали надію, віру та підтримку тим, хто цього особливо потребує. 
   Дошкільнята, школярі, вихованці позашкілля, педагоги та батьки надіслали за цей час 12362 фото- та відеороботи. Майже 900 кращих опубліковано в соціальних спільнотах Департаменту освіти протягом лютого. Хай до кожного зроблене добро повертається сторицею.
   Учасники марафону вкотре підтвердили, що доброта, людяність, милосердя не мають кордонів, часових, вікових обмежень та наші серця б'ються в унісон задля мирного неба над рідною країною, задля підтримки наших захисників, задля примноження добра у світі.
   Марафон завершився, проте продовжуємо й надалі робити добрі справи для нашого щасливого майбутнього, щоб кожен день був добрим, щоб на нашому шляху було якомога більше добрих людей, щоб частіше звучали добрі слова, щоб наші серця були наповнені добрими почуттями, щоб душі жили добрими емоціями, щоб доброта, мир, милосердя та небайдужість мали місце в житті кожного.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Харків_марафон_добра_2024.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark