Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

Про проведення марафону «Добро починається з тебе»

Теги: Загальні

 Доброта, людяність, милосердя не мають кордонів, часових та вікових обмежень, просочують серце кожної людини на планеті. Їх ніколи не буває багато. 

   Цього місяця Департамент освіти Харківської міської ради запрошує дошкільнят та учнів, позашкільників та батьків, вихователів та вчителів долучитись до марафону “Добро починається з тебе” та у фото- й відеороботах повідати, як саме ви та члени вашої родини/колективу протягом лютого примножуєте добро у світі, даруєте свій час, надихаєте, даєте надію, віру та підтримку тим, хто цього потребує. 
   Формат (горизонтальне відео тривалістю до 2 хвилин із розширенням mp4 або фото/ фотоколаж у форматі .jpg або png) кожен учасник обирає для себе самостійно. 
   Проте тематика пропонується така:
   - добрі справи на підтримку захисників та захисниць;
   - добрі справи на підтримку соціально незахищених категорій громадян;
   - допомога притулкам для тварин.
   У межах марафону просимо надсилати авторські матеріали, актуальні на лютий 2024 року – період проведення акції. Звіти про заходи за інший час на каналі “Харків надихає” не розміщуватимуться. З метою захисту авторських прав варто зазначати в роботі прізвище, ім’я, заклад освіти, клас/групу/посаду, район.
   Просимо долучитися до нашої естафети добра в зручному форматі, надсилати матеріали на електронну адресу kharkiv.challenges@ukr.net, розміщувати у своїх спільнотах із позначенням спільноти Департаменту освіти Харківської міської ради та хештегом #Харків_марафон_добра_2024
   Примножуймо добро, робімо все для нашого щасливого майбутнього, щоб кожен день був добрим, щоб на нашому шляху було якомога більше добрих людей, щоб якомога частіше звучали добрі слова, щоб у наших серцях народжувалися добрі почуття, щоб наші душі жили добрими емоціями, щоб доброта, мир, милосердя та небайдужість мали місце в нашому житті та в кожній родині.
   Сподіваємося, що кожен учасник цього марафону за час підготовки або перегляду матеріалів на каналі “Харків надихає” озброїться добрими почуттями, щирими намірами, гуманністю, співчуттям, милосердям і любов'ю та стане справжнім воїном добра, який буде нести мир, любов і світло.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark