Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Подаруй частинку тепла захисникам»

Теги: Загальні

 Департамент освіти від щирого серця дякує всім, хто долучився до грудневої акції «Подаруй частинку тепла захисникам», виявив турботу про воїнів, які боронять наше сьогодення, ризикуючи власним здоров’ям та життям; привітав героїв сучасності зі святами, надіслав теплі слова подяки, підтримки та поваги.

   За 24 дні акції надійшло 14727 фото-та відеозвітів. Ця акція стала наймасовішою за 2023 рік. Така кількість учасників є ще одним підтвердженням того, як сильно в наших незламних героїв вірять не лише дорослі представники освітнього фронту, а й малеча та юне покоління – майбутнє України. Близько 1200 робіт опубліковані у наших Telegram-спільнотах.
   9628 дошкільнят  (наймолодшим з яких виповнилось по 2 роки) та учнів початкової школи разом із батьками та педагогами виготовляли окопні свічки, розпалювачі, листівки, прикраси та брелоки у вигляді рукавичок, шкарпеток, збирали подарункові набори з теплими речами, медикаментами та смаколиками. Турботливими руками матусь та бабусь, виховательок та учительок створювались шкарпетки, рукавиці, балаклави для наших воїнів.
   5099 учнів 5-11-х класів разом із батьками та педагогами закладів загальної середньої та позашкільної освіти завзято готували різдвяні пряники та інші домашні смаколики, вив’язували теплі шапки, шарфи, рукавиці та шкарпетки, доносили термобілизну та інші теплі речі, збирали ароматні чаї та необхідні медикаменти, формували набори солодощів, робили обереги, окопні свічки та розпалювачі тощо.
   Вдячні всім, кому особисто вдалось вручити подарунки захисникам, та закладам освіти, які передали зібране військовим, до шпиталів та волонтерських центрів.
Сподіваємось, що виготовлені нашими дітьми та майстринями обереги захистять наших героїв, теплі речі, створені турботливими руками педагогів, матусь, бабусь та учнів, зігріють наших захисників та захисниць теплом, смаколики додадуть святкової атмосфери, а дарунки наповнять позитивною енергетикою любові та вдячності. 
   Ще раз вдячні кожному та кожній, хто протягом цього місяця розпалював наше яскраве вогнище підтримки та віри в Перемогу, а наших незламних захисників та захисниць зігрівав теплом окопних свічок, домашніх страв, в’язаних речей та наших гарячих небайдужих українських сердець.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився творчими роботами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Подаруй_частинку_тепла_захисникам.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark