Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Про проведення акції “Подаруй частинку тепла захисникам”

Теги: Загальні

 Щиро вдячні всім учасникам освітнього процесу, які щомісяця підтримують наші ініціативи та активно долучаються до волонтерської допомоги й освітніх акцій Департаменту освіти. 

У грудні Департамент освіти запрошує охочих дошкільнят та школярів, батьків та педагогів стати учасниками акції “Подаруй частинку тепла захисникам”, щоб потурбуватись про воїнів, які боронять наше сьогодення, ризикуючи власним здоров’ям та життям; щоб подякувати героям сучасності, мотивувати та нагадати нашим захисникам та захисницям, як сильно в них вірять не лише дорослі представники освітнього фронту, а й малеча та юне покоління – майбутнє України.

Чекаємо на роботи учасників на електронну адресу kharkiv.challenges@ukr.net у 2 етапи:

1) З 1.12 по 12.12.2023 –  від дошкільнят, батьків, педагогів дошкільної освіти, учнів та вчителів початкової школи. Пропонуємо учасникам виготовити разом із дорослими окопні свічки або обереги / листівки для героїв  у вигляді рукавичок та шкарпеток тощо. Звертаємо увагу, що роботи з інших акцій та виконані в інший період не приймаються. Просимо підготувати поробки або листівки невеликими за розмірами, щоб зручно було передати/вручити захисникам та захисницям.
Враховуючи вік учасників, роботи можуть бути як індивідуальними, так і колективними. У цій номінації просимо надсилати 2 фото: на одному – учасник із роботою, на другому – тільки листівка / поробка / оберіг / свічки. У тексті листа просимо зазначити прізвище, ім’я, вік учасника, заклад освіти, район.

2) З 13.12 по 24.12.2023 – прийом робіт від учнів 5-11-х класів, педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Пропонуємо учасникам зв’язати теплі речі (шкарпетки, шапки, балаклави) або обереги-символи наступного року (дракончиків), приготувати різдвяні пряники або інші домашні смаколики, сформувати чайні набори або виготовити окопні свічки. Можна надіслати фото- або відеозвіт (горизонтальний, відеофайли з розширенням mp 4). У тексті листа просимо зазначити прізвище, ім’я, вік учасника, заклад освіти, клас навчання, район. Якщо робота колективна, клас, заклад освіти та район. 

Сподіваємось, що виготовлені нашими дітьми та майстринями речі зігріють наших захисників та захисниць теплом, позитивною енергетикою любові, вдячності та захисту, які наші учасники вплетуть у кожен стібок та вузлик або додадуть у найсмачніший та найароматніший у світі домашній смаколик. Зігріймо в грудні одне одного яскравим вогнищем віри Перемогу, а наших незламних захисників та захисниць теплом наших гарячих українських сердець. 

Фото кращих робіт традиційно розміщуватимуться в Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту» протягом грудня 2023 року. Просимо підтримати нашу ініціативу, надіслати вчасно роботи на електронну пошту kharkiv.challenges@ukr.net, через волонтерів передавати роботи нашим захисникам та захисницям, ділитись на сторінках Facebook закладів освіти з тегом #Подаруй_частинку_тепла_захисникам.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark