Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Вітаємо з Міжнародним днем молоді!

Теги: Загальні

 Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день молоді. Цьогоріч це свято збігається зі 170 днем війни, 170 днем безумовної гордості за українців, 170 днем, наповненим надією, страхом, іноді навіть відчаєм, і водночас теплотою сердець і розумінням, що немає інших рук, окрім наших.

   Українська молодь сьогодні захищає нашу свободу на фронті, волонтерить в тилу та активно представляє нашу країну на міжнародній арені. Наша молодь створює ритм Харкова, додає йому сил, віри, енергії, впевненості, позитиву, бажання рухатися вперед, тому в нашому місті завжди прислухаються до ідей молоді, вірять та відчувають її почуття та емоції, враховують ідеї, голоси, дії, ініціативи молодого покоління в політичному, економічному й соціальному житті та процесах.
   Ми всі змінилися за ці 170 днів. Якщо раніше в День молоді відзначали свято юності та енергії, то тепер маємо день свідомих молодих громадян своєї країни. 
   Харківський міський голова Ігор Терехов у зверненні до харківської молоді зазначив: ,,Я був вражений тим, як один день змінив життя покоління. Сьогодні не доречні пафосні промови про те, що ми боремося заради вас. Ви самі боретеся за своє майбутнє! І я впевнений, що з такими людьми, як ви, на нашу країну чекає багато перетворень та звершень".
   Наперекір жорстокій війні в нашій державі юні харків'яни активно продовжують дарувати всьому світу свою творчість, натхнення, енергію, самоствердження та любов до життя. Наша молодь є прикладом небайдужості, щоденних звитяг, незламності, невтомності, сміливості та непохитності української нації і держави.
   Молодь – це майбутнє нашої країни та нашого міста, тому в цей особливий день хочеться побажати нашим юним громадянам не втрачати юнацький смак життя. Щиро зичимо мирного неба, щирості в серці, світлих думок у голові, відмінного здоров’я та здійснення найзаповітніших мрій!
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark