Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 38 гостей.

Карта сайту

Челендж «Діти Харкова прагнуть миру»

Теги: Загальні

 Єднання громадян нашої країни під час війни заслуговує на окрему увагу. Незалежно від нашого місцеперебування, Україна в серці кожного та всі ми прагнемо миру на нашій землі.

   Діти та освітяни Харкова, незалежно від віку та місцезнаходження, однакові у своїх помислах, мріях та бажаннях. З метою надання моральної підтримки всім тим, хто наближає нас до перемоги, Департамент освіти Харківської міської ради ініціює челендж «Діти_Харкова_прагнуть_миру» серед учнів/вихованців, їхніх батьків, освітян закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Харкова.
   Тематика   ̶ віримо в нашу Перемогу, чекаємо миру, підтримуємо всіх, хто її наближає: захисників, медиків, рятувальників, волонтерів тощо. 
   Тривалість відео - до 1 хвилини.
   Дозволяються як індивідуальні, так і колективні відеозвернення державною мовою.
   Залежно від віку учасників челенджу, відео може бути розміщено на особистій сторінці, на сторінці батьків учасника або на сторінці закладу освіти, у якому навчається дитина.  
   Обов'язкові умови: 
 1) відео має відповідати тематиці та бути розміщеним на сторінці Facebook із хештегом #Діти_Харкова_прагнуть_миру;
   2) після розміщення відео на сторінці Facebook необхідно передати естафету хоча б одному своєму другові, позначивши його ім'я в дописі;
   3) у дописі, у якому розміщено відео, має бути також позначена спільнота Департаменту освіти Харківської міської ради.
  Зараз, як ніколи, важливо гуртуватися та підтримувати одне одного. Запрошуємо долучитися до нашої ініціативи.
   Це ще одна змога сказати «Дякую» та слова підтримки кожному захиснику, співробітнику ДСНС, працівнику швидкої допомоги, волонтеру - усім тим, хто щодня наближає нашу країну до Перемоги.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark