Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 31 гость.

Карта сайту

Розпочав роботу Telegram-канал «Харківські герої освітнього фронту»

Теги: Загальні

 Представники великої харківської освітянської родини щодня власним прикладом доводять незламність нашої нації. Неможливо побороти країну, громадяни якої демонструють сміливість і свідомість із пелюшок. 

  Усі виклики часу ми долаємо спільно, кожен із нас бореться за Україну та її щасливе майбутнє на нашому освітньому фронті, додає часточки своєї душі та праці в спільну мету, робить все можливе, аби наблизити ПЕРЕМОГУ, допомагає нашим захисникам підтримкою, словом і ділом. 
   У нашій спільноті будемо розміщувати історії учителів, які оберігають свободу та майбутнє України на фронті; розповідатимемо про дорослі вчинки маленьких українців і про подвиги всіх тих педагогів та здобувачів освіти, які наближають нашу ПЕРЕМОГУ.
 Історії, фото/відео героїв освітнього фронту просимо надсилати на електронну адресу nmpc@kharkivosvita.net.ua. У темі листа необхідно зазначити назву акції - «Харківські герої освітнього фронту», надати коротку інформацію про тих, кого вважаєте героями (про педагогів або учнів/вихованців закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти): назву закладу освіти, посаду/клас навчання, контактний телефон.
   Запрошуємо всіх учасників освітнього процесу долучитися до нашої ініціативи та писати історію освітянської родини нашого міста разом.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark