Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Нові перемоги на спортивному фронті

Теги: Загальні

 У житті є люди, що пливуть за течією, є ті, що пливуть проти течії, і є такі, що створюють свою течію. Ось вони по-справжньому насолоджуються плаванням. А ми насолоджуємося перемогами команди збірної України з підводного плавання в ластах, яка посіла друге місце в загальноєвропейському заліку на чемпіонаті Європи в місті Познань (Польща). 

   У складі збірної виступили вихованці Харківського дитячо-юнацького клубу моряків - Вікторія Краснокутська та Ігор Голданський. Вікторія виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу, чотири рази здобувши звання чемпіона Європи 2022 року та тричі ставши срібним призером змагань. Для Ігоря це був перший старт у складі збірної команди на змаганнях такого високого рівня. В естафеті команда з його участю фінішувала на п'ятому місці.
   Хай спортивна стихія дарує нашим юним спортсменам натхненні тренування та перемоги, хай кожен день буде наповнений новими досягненнями, рекордами та мріями. Бажаємо Вікторії та Ігорю великих перспектив у світі спорту, високих щаблів у саморозвитку, цікавих подій у житті, щасливих нот в пісні серця та незгасної віри в себе.
 

 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark