Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Чемпіонами не народжуються, чемпіонами стають

Теги: Загальні

 За кожним успіхом стоїть цілеспрямованість, дисципліна, кропітка праця та бажання досягти своєї мрії. 

   Завдяки таким юним спортсменкам, як харківські синхроністки, Україна має надійний спортивний фронт. 
   Усі ми кілька днів спостерігали за тріумфальними виступами харківських синхроністок в іспанському місті Аліканте. У кожному з 4 фіналів, де були представлені наші спортсменки, харків'янки виборювали золоті медалі. Тріумфальні виступи наших дівчат! Дар'я Мошинська стала чотириразовою чемпіонкою Європи з синхронного плавання серед юніорів: у довільному соло, у технічному соло та в довільному й технічному дуетах з Анастасією Шмоніною.
   Дівчата ще раз довели світові, що Україна – сильна європейська держава, котра все витримає, подолає всі випробування, незважаючи ні на що, завоювали такі потрібні в наш час перемоги - потрібні для захисників, які боронять нашу країну, потрібні для всіх українців, які живуть в Україні та за її межами в такий важкий час, для всіх тих, кому так бракує хороших новин. 
   Вихованці харківських закладів дошкільної освіти теж змалечку розуміють, що завдяки заняттю спортом можуть почуватися веселішими, щасливішими, повними сил та енергії, тому активно беруть участь у різноманітних спортивних онлайн-флешмобах, займаються в спортивних секціях або виконують фізичні вправи разом із батьками. Родичі малечі активно діляться емоційними, яскравими світлинами з одногрупниками та вихователями.
  Можливо, серед цих світлин є фото наших майбутніх олімпійських чемпіонів, тренерів або призерів міжнародних та всеукраїнських змагань.
 

   

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark