Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Данііл Ваштарев - рекордсмен України з найбільшої кількості набивання футбольного м’яча двома ногами

Теги: Загальні

 Футбол – це гра, яка не знає пауз та не терпить зупинок. Людина, яка одного разу віддала серце футболу, буде вірна цій грі до кінця життя. Свою вірність покликанню доводить учень 5 класу Харківської гімназії № 116 Данііл Ваштарев. Країна дізналася про нашого юного футболіста ще в мирний час, коли Данііл брав участь у шоу-програмі «Круче всех» на телеканалі Інтер, де демонстрував футбольні фінти. 

   Через початок повномасштабної війни життя докорінно змінилося: обстріли рідного міста, холодний підвал, потім переїзди країною подалі від страшних вибухів.
   Знайшовши прихисток у гостинному місті Мукачево, родина Данііла намагається жити далі та розвивати здібності своїх дітей. Навіть у такий складний час м’яч завжди поруч із нашою юною зіркою футболу.
   Даніілові Ваштареву вдалось встановити рекорд України з найбільшої кількості набивання футбольного м’яча двома ногами – 6565 разів за 1 год 11 хв. На сьогодні це – найкращий офіційно зареєстрований результат не лише серед дітей, а й серед дорослих.
   Свій перший у житті рекорд хлопець присвячує рідному Харкову та його захисникам, які мужньо тримають оборону міста, а також всім тим українцям, які прагнуть швидше повернутися додому.
   Вітаємо нашого юного рекордсмена та бажаємо великих перспектив у світі спорту.

 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark