Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

Уроки з різних предметів від EdCamp-учителів

Теги: Загальні

 Упродовж двох місяців ГО «Едкемп Україна» та вчительство цієї спільноти проводили уроки з різних предметів для учнів 1-11-х класів. Відеозаписи можна віднайти у ютуб-каналі ЕдКемпу.

   Для зручності користування матеріали зібрані в добірки.
  Учні початкової школи мають можливість в ігровій формі вивчати англійську мову, створювати лепбуки, розв’язувати математичні задачі, визначати орієнтири для доброчесних, свідомих громадян і навіть програмувати власного робота-співрозмовника. 
   Добірка уроків з української мови допоможе всім охочим удосконалити знання рідної мови.
  Учні 5-9-х класів можуть практикувати правильне використання граматичних структур у мовленні, розвивати навички говоріння, читання художніх текстів, удосконалювати навички критичного мислення, пройтися від простого до складного цікавими математичними стежками, розв’язати математичні задачі в Python, потрапити в цікаву мандрівку світом фізики та хімії, ознайомитися з програмою соціально-емоційного та етичного навчання, або розібратися, як корупція впливає на життя кожного та кожної з нас.
 На допомогу випускникам, які цьогоріч складатимуть національний мультимедійний тест, запропоновано систематизовані добірки матеріалів з української мови, математики та історії України.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark