Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 17 гостей.

Карта сайту

Нові трофеї харківських школярів на спортивному фронті

Теги: Загальні

 Юні харківські спортсмени продовжують поповнювати скарбничку перемог нашого міста. 

  У Братиславі (Словаччина) відбувся турнір з тхеквондо ВТФ Bratislava Open Championship Korean Ambassadors Cup 2022. Вихованці відділення тхеквондо ВТФ комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Харківської міської ради» Єзик Артем та Умінський Михайло завоювали золоті медалі.
   У м. Бакеу (Румунія) пройшов Міжнародний турнір з дзюдо серед хлопців та дівчат 2007 р.н. і молодше. Вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 Харківської міської ради» взяли участь у змаганнях і показали високий результат спортивної майстерності та витримки: І місце - Авдохєєв Миколай, Басов Ярослав, Авдохєєв Михайло; ІІ місце - Колпачьов Володимир, Іваненко Євген, Колесніков Руслан; ІІІ місце - Фінський Федір, Авдохєєв Сергій.
  Під керівництвом тренерів з дзюдо цього закладу боролися і хлопці-самбісти, яким довелося змінити кваліфікацію на дзюдо після евакуації в Румунію. Вони привезли 3 нагороди: І місце - Остапенко Богдан; ІІ місце - Запорожець Іван; ІІІ місце - Барановський Карен.
   Учні закладів загальної середньої освіти теж поповнюють скарбничку спортивних здобутків. 
   У Болгарії Жозе да Коста Анна Марія, учениця 7 класу Харківського ліцею № 89, виборола золоту медаль на відкритому Кубку Європи з таекван-до.
  Учні Харківської гімназії № 65 здобули 3 нагороди. Новаченко Микита, учень 2 класу, посів І місце на Міжнародному турнірі з вільної боротьби в м.Стара Любовня (Словаччина), Нікулін Аристарх, учень 6 класу, став призером змагань з плавання (м. Прага, Чехія), Свічкар Ілля, учень 3 класу, завоював ІІІ місце в обласних змаганнях з велоспорту (м. Львів).
   Вітаємо наших юних чемпіонів та тренерів із високими результатами, бажаємо не зупинятися на досягнутому, упевнено йти до вершин успіху та й надалі прославляти нашу країну, додаючи віри українцям у нашу спільну перемогу.
 

 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark