Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Про проведення онлайн-конференції «Проєктування розвитку та психолого-педагогічного супроводу обдарованої особистості: в умовах воєнного стану»

Теги: Загальні

 Інститут обдарованої дитини НАПН України повідомляє про проведення XІV Науково-практичної онлайн-конференції «Проєктування розвитку та психолого-педагогічного супроводу обдарованої особистості: в умовах воєнного стану». Захід відбудеться 23, 24 червня 2022 року.

   Мета конференції: обмін досвідом і виявлення інноваційних підходів в контексті розв’язання проблем проєктування розвитку обдарованої особистості, проведення психолого-педагогічного супроводу, підготовки педагогічних працівників для роботи з обдарованими дітьми.
   Долучитися до конференції можуть представники департаментів та управлінь освіти, інститутів післядипломної освіти; адміністрації освітніх закладів, учителі, класні керівники, психологи, соціальні педагоги; аспіранти й магістранти; усі зацікавлені тематикою конференції. 
   Конференція відбудеться в онлайн-режимі на платформі Zoom (ідентифікатор конференції та код підключення буде надіслано на електронну адресу учасників-доповідачів), з прямою трансляцією на Facebook-сторінку Інституту обдарованої дитини НАПН України (для учасників-слухачів).
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark