Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну»

Теги: Загальні

 7 червня 2022 року о 11.00 в режимі онлайн відбудеться круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну».

  Організаторами круглого столу є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Інститут проблем виховання НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України (лист ІМЗО від 31.05.2022 № 22.1/10-673 «Про проведення круглого столу»).
   Мета круглого столу – обговорення актуальних проблем та перспективи розвитку військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну.
   Пріоритетні тематичні напрями роботи круглого столу:
   1. Національна консолідація і боротьба за українську національну ідентичність в умовах війни Росії проти України.
   2. Актуальні проблеми і модернізація військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в закладах освіти в умовах боротьби за Україну.
   3. Зв’язок фізичного виховання учнівської та студентської молоді в закладах освіти з підготовкою до захисту України в умовах сучасних викликів.
   4. Домедична допомога юнаків і юнок у підготовці до захисту України.
   До участі у круглому столі запрошуються наукові, науково-педагогічні працівники, відповідальні за патріотичне виховання, керівники освітніх установ і закладів освіти, педагогічні працівники тощо.
   Для участі з виступом на круглому столі необхідно до 5 червня 2022 р. надіслати тему виступу, ПІБ та посаду на електронну адресу fizroz@ukr.net
   Долучитися до круглого столу можна на платформі ZOOM за покликанням.
   Ідентифікатор: 897 9286 9981
   Пароль: 015858

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark