Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

Всеукраїнські проєкти для юних науковців. ч.4 «Лекції майбутнього»

Теги: Загальні

 У межах проєкту «Лекції майбутнього» у харківських школярів від 12 років з'явився шанс послухати лауреатів Нобелівської премії та науковців з усього світу, які відвідують Україну, а в умовах пандемії читають лекції онлайн.

   З лекцій школярі дізнаються про вражаючі відкриття й інновації у фізиці, хімії, інженерії та інших сферах. Спікери діляться інсайтами про те, як перетворити захоплення наукою на успішну кар’єру! Цей досвід надихне та допоможе нашим юним науковцям проводити круті дослідження, запускати стартапи й розповідати про це на TEDx-конференціях. Хіба це не звучить, як мрія?
  Н а лекції запрошуються науковці з різних галузей: екології, хімії, біології, інженерії і багатьох інших. Отже, є можливість послухати і про колонізацію Марсу, і про сироватки для вічного життя, і про танення льодовиків у Гренландії! Спікерами проекту вже були нобелівський лауреат з фізики Кадзіта Такаакі (2019), нобелівські лауреати з фізіології або медицини сер Пол Нерс і Жуль Оффман (візити 2018 року), німецький медик і вчений, лауреат Нобелівської премії з фізіології або медицини Гаральд цур Гаузен (візит 2017 року), а також німецький фізик, генеральний директор ЦЕРН (2009–2015) Рольф-Дітер Гойер, віцепрезидент Наньянського технологічного університету Лам Кін Йонг та багато інших.
   Посилання на реєстраційні форми, записи та конспекти лекцій.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark