Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Харківська школярка ̶ срібна призерка Міжнародної виставки винаходів та інновацій INTARG

Теги: Загальні

 Ще одна нагорода додається до скарбниці досягнень харківських учнів, ще одна перемога в престижному міжнародному змаганні  ̶  на Міжнародній виставці винаходів та інновацій  ̶  в активі харків'ян.

  INTARG  ̶  це міжнародна виставка високого рівня, основне завдання якої - популяризувати винаходи та інновації для впровадження їх у промислове виробництво. INTARG організована для прямого контакту представників науки, бізнесу та будь-яких організацій, що надають підтримку та фінансування винахідникам.
   INTARG цьогоріч провели в гібридному форматі 11-12 травня в Катовіце, Польща. Через пандемію учасники захищали проєкти онлайн. Юні дослідники (серед них 12 МАНівців від України) із 17 країн світу презентували свої розробки  ̶  винаходи та інноваційні продукти в галузях медицини, охорони здоров’я, безпеки, IT і побутових винаходів. 
    МАНівці від України вибороли 3 «золота», 4 «срібла», 5 «бронз» та 2 спеціальні нагороди.
 Катерина Горішня з Харківського ліцею № 149 здобула срібну медаль. Школярка проаналізувала функціонування інноваційних технологічних парків у географічному просторі. Такі парки, наприклад у Харкові, роблять місто більш інноваційним та інвестиційно привабливим. 
   Вітаємо Катерину та бажаємо успішного майбутнього та реалізації її ідей!
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark