Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 55 гостей.

Карта сайту

Благоустрій рідного міста в наших руках

Теги: Загальні

 Чистота, креативні квіткові інсталяції та охайні різнокольорові клумби вже давно стали візитівкою нашого міста та гордістю харків'ян. 

   Маленький принц із казки Антуана де Сент-Екзюпері говорив: «Є таке правило: прокинувся зранку, одягнувся – ретельно прибери свою планету...». Так і харківські освітяни привчають юних мешканців нашого міста дбати про чистоту, красу та екологію Харкова.
   Зараз, коли весна впевнено набирає обертів, коли всі ми щиро чекаємо найшвидшої перемоги нашої країни над агресором і сподіваємося на краще в усіх сферах життя, кожен харків'янин, незалежно від віку, прагне допомогти рідному місту. Не залишаються осторонь і педагоги-позашкільники. І роблять це не самі, а разом з усіма охочими:  вихованцями, їхніми батьками, друзями, знайомими. Керівник гуртка «Барвінок» Центру дитячої та юнацької творчості № 1 Ірина Михайлівна Трегубова разом із дітьми та батьками відновлюють яскраві клумби у дворах поряд зі станцією метро «Майдан Конституції». 
   Завдяки нашим небайдужим мешканцям наш рідний Харків обов'язково ще довго утримуватиме звання найквітучішого міста України та стовідсотково стане найкрасивішим містом на планеті.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark