Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

НМТ: мовні теми з української мови, всі теми з алгебри та геометрії, а також завдання з історії України, які були складниками ДПА

Теги: Загальні

 Для вступу до закладів освіти у 2022 році необхідно скласти національний мультипредметний тест (НМТ), який складатиметься з трьох блоків завдань з мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України, які були складниками ДПА.

   Зміст завдань блоку НМТ з української мови охоплюватиме мовні теми, вивчення яких передбачено у шкільному курсі української мови. 
   У блоці НМТ з української мови не буде завдань, які передбачають надання письмової розгорнутої чи короткої відповідей, а також завдань з української літератури. 
   Зміст завдань блоку НМТ із математики відповідатиме чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу.
   Кожен учасник тестування матиме можливість скористатися надрукованими довідковими матеріалами. Для розв’язання завдань із математики впродовж тестування можна використовувати чернетку. 
   Зміст завдань блоку НМТ з історії України відповідатиме чинній програмі ЗНО з історії України. Ця частина охоплює теми, що передбачені у шкільному курсі цієї дисципліни. 
   Важливо, що в блоці НМТ з історії України будуть завдання, що стосуються історичного періоду: «Історія України 1914 р.– початку ХХІ ст.». Ці теми були складниками ДПА у формі ЗНО з історії України. 
   Як і з інших предметів, так і з історії України поглибити знання можна на онлайн-уроках та уроках Всеукраїнської школи онлайн. Також можна долучатися до офлайн-занять (якщо дозволяє безпекова ситуація). Для самостійного тренування варто використовувати матеріали попередніх років.

 

   Докладніше.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark