Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Харків відновив освітній процес в навчальних закладах

Теги: Загальні

 З 11 квітня навчальні заклади Харкова відновили навчальний процес. В основу такого рішення покладена виваженість підходів та , перш за все, розуміння найвищої цінності - самої дитини та її життя. 

   Отже, форма занять буде виключно дистанційною, для чого будуть задіяні електронні освітні платформи і комунікаційні онлайн сервіси. Уроки проводитимуться як у синхронному, так і асинхронному форматі. Основний критерій для обрання форми навчання - це зручність для учасників навчально-виховного процесу.  
  Особливо слід зазначити, що розклад уроків та їхнє проведення матимуть гнучкий характер. Фіксування навчальних досягнень учнів відбуватиметься доступним учителям способом з перенесенням до класних журналів після стабілізації ситуації у м. Харкові.
   Вбачаємо наше завдання у побудові освітнього процесу в умовах бойових дій таким чином, щоб були враховані інтереси учасників освітньої комунікації із запобіганням ймовірним психологічним та безпековим ризикам. 
  З огляду на це, терміни закінчення навчального року ще остаточно не визначені, перебувають у стані обговорення та будут оприлюднені пізніше.
   Миру - бути!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark