Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 4 гостя.

Карта сайту

Відбулося засідання Міської координаційної ради з питань професійного розвитку педагогічних працівників

Теги: Загальні

 21 січня 2022 року на базі комунального закладу «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбулося засідання Міської координаційної ради з питань професійного розвитку педагогічних працівників, у якому взяли участь завідувачі Центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів, заступники керівників закладів загальної середньої освіти міського підпорядкування. 

   Члени координаційної ради розглянули питання про підсумки проведення міських конкурсів: «Учитель року ‒ 2022», «Присвята рідному місту» та «Кращий дистанційний курс у 2021 році».
   Зацікавила присутніх інформація про впровадження в рамках реалізації  стратегії Національного освітнього технопарку з підвищення якості освіти нових освітніх проєктів: «Школа резерву управлінців» щодо підготовки кадрового потенціалу управлінців для сфери освіти міста та «Славетні ювілеї видатних особистостей» про заходи з нагоди 300-річчя видатного філософа Г.С. Сковороди. 
   На засіданні обговорено інформацію про проведення опитування з метою вивчення громадської думки батьків та учнів закладів освіти міста щодо охоплення гуртковою роботою школярів Харкова. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark