Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців фінального етапу ХХІ Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з фізики

Теги: Загальні

 У заочному етапі Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з фізики взяли участь 385 учнів 9-11-х класів майже з усіх регіонів України. Рішенням журі до другого (очного) етапу було запрошено 49 учасників із 12 регіонів України, учасниками змагання стали 37 учнів 9-11-х класів. Фінальний етап Інтернет-олімпіади відбувся в січні в очному режимі. 

   До складу журі увійшли знані науковці, учителі та методисти, зокрема Герой України Ілля Гельфгат, учитель Харківського фізико-математичного ліцею № 27, заслужені вчителі України, переможці Міжнародної олімпіади з фізики минулих років та їхні наставники. 
   За результатами змагань журі визначило 18 переможців, серед яких 3  учні закладів освіти Харкова. Дипломи ІІ ступеня отримали Палант Едуард (учень 10 класу фізико-математичного ліцею № 27) та Гамов Олексій (учень 10 класу навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія»). Десятикласниця фізико-математичного ліцею Нескоромна Діана посіла ІІІ місце.
   Після завершення змагань учасники та керівники команд відвідали екскурсію до Херсонської державної морської академії та Херсонського державного університету, де ознайомилися з новітніми лабораторіями та навчально-тренувальними центрами.
    

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark