Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 16 гостей.

Карта сайту

Засідання медіа-центру ХМОУС. Підвищуємо стандарти шкільної журналістики…

Теги: Загальні

 На базі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна проведено відкрите засідання Медіа-центру Харківської міської організації учнівського самоврядування та чергове заняття Каразінської медіа-школи. 

   У заході взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи університету імені В. Н. Каразіна Пантелеймонов Антон Віталійович, фахівці Центру реклами та брендингу. Під час засідання розглядалися питання підготовки до звітно-виборчої конференції ХМОУС (звіт підрозділу, медійну компанію кандидатів на посаду голови організації, висвітлення події в шкільній пресі), проведення ХІ міського фестивалю шкільних ЗМІ під час Фестивальної весни ХМОУС-2022, презентація досвіду участі учнів Харківського університетського ліцею в міжнародних медійних проєктах.
   Учні Індустріального та Новобаварського районів презентували присутнім дайджести «Голос миру» та «Абетка толерантності». Досвідом участі у ХІV  міському турнірі юних журналістів та роботі в шкільній газеті поділилися переможці турніру 2021 року – представники команди ХЛ № 89.
   У ході чергового заняття медіа-школи учні познайомилися з практиками реалізації місцевих медіа-проєктів у Данії та Швеції, дізналися про сучасні тренди у світі журналістики, особливості проведення якісного інтерв’ю. Учасники закріпили теоретичні знання у ході практичної частини в університетській студії «РадіоЗІР» та взяли інтерв’ю у гостей заходу.
   У ході засідання було представлено нові ініціативи лідерів учнівського самоврядування щодо проведення виїзних засідань Прес-клубу ХМОУС та конкурсу спецвипусків шкільних газет до Дня місцевого самоврядування (7 грудня 2021 року).
 

 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark