Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 62 гостя.

Карта сайту

Онлайн-семінар на тему «Створення умов для соціалізації дошкільників: сучасний розвивальний простір»

Теги: Загальні

 20 жовтня 2021 року комунальним закладом «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників Харківської міської ради» проведено онлайн-семінар на тему «Створення умов для соціалізації дошкільників: сучасний розвивальний простір» для педагогічних працівників Центрів освітніх технологій управлінь освіти, керівників районних методичних об’єднань вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти.

   Учасники вебінару ознайомились з досвідом роботи переможниці обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у номінації «Вихователь-новатор» Лобанової Н.О. закладу дошкільної освіти № 24 за темою «Навчання через гру» та лауреатом конкурсу у номінації «Вихователь-методист» Полянської В.М., вихователя-методиста ЗДО № 198 – «Впровадження медіаосвіти в освітній процес закладу дошкільної освіти».
   Під час семінару були висвітлені питання, щодо створення предметно-розвивального середовища з урахуванням потреб та інтересів вихованців, активізації їх до продуктивної діяльності, збереження фізичного та психологічного здоров’я.
     

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark