Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Відкриття меморіальної дошки до 100-річчя від дня народження видатного педагога Павла Масленнікова

Теги: Загальні

 На фасаді Харківської спеціалізованої школи № 3 (вул. Лесі Українки, 4) Почесному громадянину міста Харкова, ветерану Другої світової війни, Герою Соціалістичної Праці, заслуженому вчителю УРСР Павлу Андрійовичу Масленнікову встановили меморіальну дошку.

 У 1958 – 1982 роках Павло Андрійович очолював середню школу № 3, яка завдяки йому стала в 1962 році першою в нашому місті спеціалізованою школою з поглибленим вивченням англійської мови і однією з перших в Україні.

 Урочисте відкриття меморіальної дошки  відбулося 10 вересня 2021 року за участю представників міської влади, співробітників школи, близьких, колег, друзів та учнів педагога.

 У заході взяла участь директор департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко, яка теплими словами згадала видатного педагога: «Я завжди буду пишатися тим, що знала його особисто. Це була людина, у якої можна було вчитися щохвилини. Павло Андрійович пройшов всю війну з безліччю нагород і міг стати кадровим військовим. Але він повернувся в освіту, створив цю школу, яка і зараз є однією з кращих шкіл Харкова. Упевнена, що меморіальна дошка видатному директору буде мотивувати вас на ще більші досягнення».

  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark