Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

У Харківському ліцеї № 141 Московського району відкрили після реконструкції сучасний стадіон

Теги: Загальні

 26 серпня в Харківському ліцеї № 141 після масштабної реконструкції відкрито шкільний стадіон, на якому учні зможуть займатися футболом, волейболом, баскетболом, легкою атлетикою, воркаутом, настільним тенісом тощо. 

   У церемонії відкриття взяли участь виконувач обов’язків Харківського міського голови І.О Терехов, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості. Під час свята Ігор Олександрович подарував кращим спортсменам гімназії ігрові м'ячі та зазначив що завдяки програмі з реконструкції шкільних стадіонів у дітей з'являється більше можливостей для всебічного розвитку: «Ми побудували стадіон, щоб наші діти займалися спортом, гармонійно розвивалися, були спортивними. Всі хочуть, щоб їхні діти були кращі, ставали успішними, і потрібно створювати для цього всі умови. Вітаю всіх з цим святом спорту, бажаю усім щастя, здоров'я. Нехай діти радують і отримують тільки відмінні оцінки».
   Також цього року в ліцеї привели до ладу двір, виконали ремонт спортивного залу, вестибюля та вхідної групи, а в їдальні встановили нову роздавальну лінію.
 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark