Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 54 гостя.

Карта сайту

До Всесвітнього дня навичок молоді

Теги: Загальні

 Лідери учнівського самоврядування закладів освіти міста та члени Харківської міської організації учнівського самоврядування взяли участь у  міжнародній онлайн-конференції, присвяченій Всесвітньому дню навичок молоді. 

   Метою заходу було обговорення та переосмислення актуальних навичок молоді ХХІ століття в умовах пандемії, локдауну та постпандемії.  Під час конференції спікери з 23 країн презентували кейси вирішення молодіжних проблем у сучасних умовах, акцентували увагу на необхідності поширення інформації про професії майбутнього, порушували питання безробіття молоді та необхідності боротьби з хворобами тисячоліття, голодом і бідністю. 
   Учасники ділилися досвідом реалізації освітніх програм та проєктів, успішними напрацюваннями у сфері молодіжної політики, презентували умови навчання молоді в країнах світу та аналітичні матеріали щодо вивчення проблем міграції молодих спеціалістів.
   У заході взяли участь представники закладів освіти міста. Вони  ознайомилися з питаннями розвитку та реалізації потенціалу молодих людей, їхнього професійного самовизначення, працевлаштування, перспектив навчання протягом життя. 
   Після закінчення конференції члени Координаційної ради ХМОУС та представники Громадської організації миротворців, учасників миротворчих операцій та інвалідів війни (координатори заходу), обмінялися думками щодо подальшої роботи з розвитку в школярів навичок, необхідних для подальшої  успішної самореалізації в житті.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark