Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

До побачення, школо!

Теги: Загальні

 26 червня в школах Харкова майже для семи з половиною тисяч випускників пройшли випускні вечори. 

 У святкових заходах взяли участь депутати Харківської міської ради, голови адміністрацій районів, батьки. Випускників семи закладів освіти (ХСШ № 17, 109, 162, НВК № 24, ХГ № 6, 46, 144) особисто привітав виконувач обов’язків Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов. Він вручив свідоцтва про закінчення школи та медалі медалістам. Ігор Олександрович подякував учителям та батькам за гідне виховання підлітків, побажав випускникам реалізації всіх планів, удачі в дорослому житті: «Дорогі дівчата та юнаки, сьогодні ви вступаєте в самостійне життя. Я впевнений, що воля до перемоги та той стрижень, який заклали батьки й учителі, будуть стимулом для вашого розвитку. Хочу, щоб ваш запал та цілеспрямованість у майбутньому приносили нашому місту нові досягнення. Як би не склалося ваше життя, пам’ятайте, що ви ‒  харків’яни».

 Цього року особливі досягнення 622 одинадцятикласників відзначено медалями: 464 – золотими та 158 – срібними. Серед випускників стипендіат Президента України, 24 стипендіати міського голови «Обдарованість» і 83 стипендіати міської ради «Кращий учень закладу освіти». 

   Після привітання Ігор Олександрович Терехов зазначив, що міська влада буде вдосконалювати систему освіти, розвивати інфраструктуру, створювати комфортні умови для того, щоб молодь залишалась у Харкові.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark