Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

Юні миротворці м. Харкова звітують про свою діяльність…

Теги: Загальні

 Юні миротворці закладів освіти м. Харкова взяли участь в урочистому відзначенні Міжнародного дня миротворців ООН. Захід проводився на базі Почесного Консульства республіки Казахстан за участі почесних гостей, представників органів місцевого самоврядування,  закладів вищої освіти, Харківського дипломатичного клубу, спортивних федерацій, ветеранів та учасників миротворчих місій із 10 країн світу.

   Клуб юних миротворців м. Харкова розпочав діяльність у межах Харківської міської організації учнівського самоврядування у 2010 році. Сьогодні, миротворчість та волонтерство – найпопулярніші напрями громадської діяльності школярів.  У співпраці з ХМГО «Громадське об’єднання миротворців ООН, учасників міжнародних операцій та інвалідів війни» реалізуються Всеукраїнські проєкти «Школа миру» та «Рух юних миротворців», численні миротворчі ініціативи. 
   У 2021 році сертифікатами «Школа миру» нагороджено 55 закладів загальної середньої освіти, учні яких  є активними учасниками миротворчих проєктів, міжнародних онлайн-зустрічей та конференцій, ініціаторами численних акцій та флешмобів.  Із доповіддю про діяльність юних миротворців Харкова щодо поширення ідей миру та безпеки  виступили учасники міжнародних освітніх подорожей та конференцій – учні Харківської спеціалізованої школи № 119.
   У ході заходу «За особистий внесок у популяризацію миротворчого руху, поширення ідеалів миру, взаємоповаги та взаєморозуміння та з нагоди Міжнародного дня миротворців ООН» було нагороджено 30 учнів та педагогів, представників Індустріального, Київського, Новобаварського та Шевченківського районів .
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark