Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Учень року − 2021»

Теги: Загальні

 26 травня в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості нагороджені 20 учнів, які стали переможцями міського конкурсу «Учень року – 2021» у 4 номінаціях: «Інтелектуал», «Лідер», «Спортсмен» і «Творча особистість». Серед них − стипендіати (Президента України, Харківського міського голови «Обдарованість», Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу»), майстри спорту та кандидати в майстри спорту, переможці міжнародних і всеукраїнських інтелектуальних та спортивних змагань, фестивалів-конкурсів хореографічного, театрально-сценічного, інструментального та вокального мистецтв, лідери міських та районних громадських організацій, учасники молодіжних рухів. 

   За наукові та спортивні досягнення, креативність та лідерські якості секретар Харківської міської ради Ігор Терехов вручив переможцям Подяки міського голови, пам'ятні статуетки, подарунки та сертифікати кандидатів на отримання стипендії Харківського міського голови «Обдарованість» у наступному навчальному році. Подяки міського голови отримали й батьки переможців.
   «Мене переповнює гордість за те, що в нас такі талановиті діти. Мої щирі слова подяки батькам, педагогам і тренерам, які виховали таких дітей. У кожному з цих молодих людей закладені результати вашої щоденної роботи. Ця молодь − майбутнє Харкова», − підкреслив Ігор Терехов.
 
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark