Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Школярів запрошують долучитися до Всеукраїнського конкурсу-огляду творчих робіт «Збережемо спадщину – збережемо Україну»

Теги: Загальні

 

    Українське товариство охорони пам’яток історії та культури запрошує дітей та учнівську молодь взяти участь у Всеукраїнському щорічному конкурсі-огляді творчих робіт дітей та юнацтва «Збережемо спадщину – збережемо Україну», який проводиться у співпраці з Всеукраїнським товариством «Просвіта» імені Тараса Шевченка та за підтримки Міністерства освіти і науки України. 
   Проєкт спрямований на залучення дітей та підлітків до вивчення історичної спадщини, формування дбайливого ставлення до історичних та культурних пам’яток, заохочення їх до мистецького самовияву та саморозвитку, досконалого володіння українською мовою, розвитку креативного мислення та вміння висловлювати й аргументувати свою думку з позицій актуальності та необхідності збереження національного культурного надбання в різних його формах.
Конкурсу проводиться за трьома три віковими категоріями: автори робіт віком до 9 років; від 10 до 14 років; від 15 до 18 років.
   Особи, які бажають взяти участь в Конкурсі, можуть зареєструватися до 15 травня. Прийом робіт - з 16 травня до 15 липня.
                                 Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark