Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

Відкриття реконструйованого стадіону в гімназії № 144

Теги: Загальні

 11 вересня в Харківській гімназії № 144 після масштабної реконструкції відкрито шкільний стадіон, на якому учні зможуть займатися футболом, волейболом, баскетболом, легкою атлетикою, воркаутом, настільним тенісом тощо. 

   У церемонії відкриття взяли участь перший заступник Харківського міського голови І.О Терехов, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості. Під час свята Ігор Олександрович подарував кращим спортсменам гімназії ігрові м'ячі та зазначив: «Побудовано великий стадіон, який, я впевнений, буде популярним. Напередодні Дня фізичної культури та спорту важливо звернути увагу всіх містян на те, що спортом необхідно займатися, що це здоровий спосіб життя, що це відволікає дітей від вулиці. І наше завдання — робити все можливе, щоб у Харкові з'являлися ось такі стадіони, що працюють на весь мікрорайон, на всіх його жителів».
   Директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко повідомила, що в цьому навчальному закладі навчається 1200 дітей, у яких з'явилася можливість займатися всіма основними видами спорту, передбаченими навчальною програмою з фізкультури, у сучасних і комфортних умовах.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark