Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 57 гостей.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з Днем знань

Теги: Загальні

 Шановні друзі: учні, освітяни, батьки!

   Щиро вітаю вас з чудовим та радісним святом - Днем знань! Цей день завжди особливо урочистий та хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Цьогоріч перше вересня з особливим нетерпінням чекають і учні, і вчителі, і батьки - складна епідеміологічна ситуація надовго зробила всіх заручниками власних домівок, проте змусила розставити пріорітети: вчителі – важливі, реальне шкільне життя – найкраще, батьки та школа – партнери!    
   Бажаю усім школярам, не зважаючи на особливості нового навчального року, підкорити незвідані вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів, які примножать здобутки рідного міста! Особливі вітання першокласникам, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. А ми завжди будемо поруч, щоб допомогти і підтримати.
   Найщиріші слова подяки – педагогам, які щедро діляться своїми знаннями й вміннями та вкотре доводять, що готові прийняти будь-які виклики!  Їх мудрість та великодушність залишається з вихованцями на все життя. 
   Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Бажаю вам впевненості у завтрашньому дні, здоров’я, добра та благополуччя.
 
   З повагою,
   директор Департаменту освіти                  О.І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark