Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Привітання директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Іванівни Деменко з нагоди 75-ї річниці Великої Перемоги

Теги: Загальні

 Шановні ветерани!

   День Перемоги – особливий день для кожного з нас, оскільки він пов’язаний з особистими спогадами про рідних людей, яких безпосередньо торкнулася війна. 75 років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу, символом незламності духу та героїзму. 
   Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність нашим дорогим ветеранам. Земний уклін усім тим, кому завдячуємо мирним небом над головою: хто на фронтах війни здобував перемогу та щасливе майбутнє для прийдешніх поколінь, хто виборював право на життя в роки окупації, пройшов пекло концтаборів або в повоєнний час власноруч підіймав з руїн міста та села. 
   Дорогі працівники освіти міста Харкова, батьки, діти! З Днем Перемоги! Хай мир і злагода живуть у ваших серцях, хай це світле травневе свято та наші щирі побажання додадуть натхнення для здійснення майбутніх сподівань. Міцного здоров’я, добробуту, щасливого життя та мирного неба! 

   З великою вдячністю та пошаною
   директор Департаменту освіти                                      О. І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark