Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

   Дорогі діти, шановні батьки та педагоги!

  Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми пам’ятаємо передчуття новорічних чудес: сліпучо-білий пухнастий сніг, ні з чим не зрівняний запах ялинки, яскравий помаранч мандаринів, солодкий смак цукерок та ялинкові прикраси, що ніби очікували опівночі, щоб ожити в найтаємнішу новорічну ніч, коли різнобарвними зірочками та сяючими ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. 

   Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019-й рік був насичений незабутніми подіями, пов’язаними з успіхами школярів нашого міста на змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівня, напруженою працею та новими звершеннями педагогів, які визначили нові віхи розвитку освіти Харкова. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог та досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

   Кажуть, що в новорічну ніч здійснюються заповітні мрії та відбуваються справжні чудеса. У ці святкові дні хочу побажати вам міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та рідних людей поруч. Хай прийдешній рік виправдає найсвітліші надії та прагнення, принесе добробут вашим сім’ям. Цікавих вам ідей, нових перемог та тільки правильних рішень. Зустрічайте свята з усмішкою, вірте в краще та будьте щасливі!

 

    З Новим роком та Різдвом Христовим!

  

   

 

   З повагою та найкращими побажаннями –

    директор Департаменту освіти                                                    О.І. Деменко

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark