Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 49 гостей.

Карта сайту

Нагородження переможців міського конкурсу «Мрії про Україну»

Теги: Загальні

 16 листопада 2018 року відбулося урочисте нагородження переможців  5-го міського конкурсу дитячих творчих робіт «Мрії про Україну», що проводиться Харківською обласною громадською організацією «Спілка ветеранів АТО» у співпраці з Департаментом освіти Харківської міської ради.

   Цьогоріч понад 600 віршів було подано на конкурс. Подяками та сувенірними екземплярами збірки «Мрії про Україну» нагороджено 304 учні. Найбільшою кількістю учасників відзначилися Слобідський, Індустріальний, Холодногірський, Новобаварський та Шевченківський райони. У заході взяли участь батьки, учителі, ветерани АТО.

   Учасників свята привітали вихованці зразкових творчих колективів Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» Індустріального району: театру пісні «Експресія» й хореографічного ансамблю «Радість»,  Народного поліцейського театру оригінального жанру «Діти майбутнього» при головному Управлінні Національної поліції у Харківській області.

   Конкурс започатковано у 2016 році. За цей час було надруковано 5 збірок дитячих віршів «Мрії про Україну. Більше чотирьох тисяч робіт дитячої творчості подані для участі в конкурсі за 4 роки. Малюнки школярів увійшли, як ілюстрації до збірок та були передані в діючі військові частини Збройних Сил України.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark