Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 4 гостя.

Карта сайту

Учнівське самоврядування у форматі Нової української школи

Теги: Загальні

 21 листопада 2019 року на базі Харківської  гімназії № 152  відбувся семінар-практикум «Учнівське самоврядування у форматі Нової української школи». Захід проведено за ініціативою лідерів Харківської міської організації учнівського самоврядування з метою обміну досвідом та підтримки діяльності дитячих громадських організацій.

   Під час семінару представникам учнівського самоврядування закладів освіти міста представлено досвід роботи дитячо-юнацької організації «Ровесник» ХГ № 152, проведено правовий квест «Філософія серця» та дискусію «Де закінчуються права та починаються обов’язки?».
   Виступи учасників та гостей заходу були присвячені Дню толерантності та відзначенню 30-ї річниці Конвенції ООН про права дитини. 
   Під час ділової гри «Толерантність врятує світ» учні створили  квітку толерантності, яку наповнили пелюстками кращих людських почуттів: любові, чуйності, добра тощо. 
   Дискусія «Булінг: міф та реальність» була спрямована на створення безпечного  середовища в школі та на розв’язання питання протидії булінгу. 
   Команда юних правознавців ХГ № 152 «Нове покоління» – переможців Всеукраїнського турніру юних правознавців – запропонувала учасникам інтерактивну гру «Мировий суд з прав людини».
   Підсумком зустрічі стала ініціатива підписання членами міської Ради шкільних омбудсменів угоди «Подолаємо булінг разом». 
   Лідери дитячо-юнацької організації «Однодумці» Холодногірського району виступили з ініціативою під час Всеукраїнського тижня права (09.12.2019-13.12.2019) провести міську акцію «Я скажу «НІ» булінгу та його (спів)учасникам!» і засвідчити  свою громадянську позицію на сторінці в соціальній мережі з хештегом #stop#булінг.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark