Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Підписання Меморандуму про дружбу і співробітництво з Китаєм

Теги: Загальні

 25 жовтня 2019 року у Харківській міській раді було підписано меморандум про дружбу і співробітництво між Департаментами освіти Харкова і Цзинаня (КНР).

   Документ підписали директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Іванівна Деменко та директор Департаменту освіти муніципалітету міста Цзинань Ван Біньму.
   Метою візиту делегації було поділитися досвідом, перейняти кращі практики навчання, ознайомитись із системою освіти міста, роботою закладів вищої та загальної середньої освіти для того, щоб у подальшому організувати обмін студентами і викладачами між містами-партнерами.
   Підписанню Меморандуму передувала зустріч гостей міста із колективом Харківської гімназії № 47. Гості відвідали нові кабінети хімії, біології, математики, української мови, читальну залу, стадіон, який відкрито цього року. Члени делегації відзначили високий рівень організації освітнього процесу в закладі освіти. У подальшому на базі    Харківської гімназії № 47 планується створити курси з вивчення китайської мови.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark