Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Зустріч Президента України Володимира Зеленського з переможцями конкурсів «Учитель року – 2019» та Global Teacher Prize Ukraine 2019

Теги: Загальні

 У День працівників освіти Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою Зеленською провів зустріч з освітянами – переможцями конкурсів «Учитель року – 2019» та Global Teacher Prize Ukraine 2019.

   «Дуже поважаємо вашу професію. Я думаю, що це одна з найголовніших професій», – наголосив Глава держави під час зустрічі в Офісі Президента України. Володимир Зеленський зазначив, що обидві його бабусі були вчительками, а батько викладає у виші.
   За словами першої леді Олени Зеленської, важливо, щоб кожна дитина знайшла свого вчителя на все життя – ту людину, яка може навчити її життєвих принципів. «Якщо в тебе є Вчитель з великої літери, то він усе життя з тобою. Ти завжди його згадуєш. Якщо така людина дає моральну підтримку, ти все життя йтимеш своєю дорогою», – сказала Олена Зеленська.
   Серед освітян Харкова на зустріч з Президентом запрошені переможець Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Захист Вітчизни» Ігнатьєв Сергій Борисович, учитель Харківської загальноосвітньої школи № 135 Харківської міської ради Харківської області імені Героя Радянського Союзу К.Ф. Ольшанського, та фіналістка конкурсу «Global Teacher Prize Ukraine» Таболіна Людмила Вікторівна, учитель української мови Харківської спеціалізованої школи № 73 Харківської міської ради Харківської області. 
   Наприкінці зустрічі Глава держави вручив освітянам подарунки.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark