Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 50 гостей.

Карта сайту

Відкриття груп у закладах дошкільної освіти Немишлянського району

Теги: Загальні

 17 травня 2019 року Харківський міський голова Г.А. Кернес відкрив у Немишлянському районі сім груп у дитячих садочках № 394 (пр. Московський, 250-б) та № 73 (вул. Балканська, 17а), які тепер зможуть відвідувати 150 дітей дошкільного віку.

   «Зараз ми в Харкові відновлюємо дитячі садки, які колись були передані іншим структурам та органам. У різних районах міста батьки і діти з нетерпінням чекають цього, і сьогодні ми відкриваємо довгоочікувані нові групи. Це наша спільна перемога, досягнення, яке дає можливість у комфортних умовах виховувати майбутні покоління харків'ян. Ми повинні створити для них максимальні умови розвитку, в цьому наше завдання», - зазначив Геннадій Кернес.
   У якості подарунків мер передав садочкам мультимедійні комплекси. 
   За рахунок коштів міського бюджету повністю відремонтовано сім ігрових, спальних та умивальних кімнат, дві музичні зали. Приміщення обладнані новими меблями та інвентарем. На майданчиках встановлено ігрові форми. У садочку № 73 побудовано спортивний стадіон, на якому діти зможуть навчатися гри в футбол, баскетбол та волейбол.
   Планується, що в найближчі роки всі групи у цих дошкільних закладах почнуть свою роботу.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark