Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 19 гостей.

Карта сайту

Шість харківських шкіл увійшли до рейтингу «100 кращих шкіл України» журналу «Фокус».

Теги: Загальні

 Рейтинг складено за результатами Зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

   Харків сім років поспіль утримує позиції абсолютного лідера за підсумками всіх видів інтелектуальних змагань. Успіхи наших школярів відомі далеко за межами регіону і навіть України. Разом з тим, додаткове визнання від серйозного аналітичного видання зміцнює імідж нашого міста як інтелектуальної столиці. У сотні кращих українських шкіл - 6 харківських.
   За підсумками, в трійку лідерів навчальних закладів країни увійшов Харківський фізико-математичний ліцей №27, учні якого - переможці міжнародних олімпіад та члени збірних команд України. Навчальний заклад посів друге місце з середнім балом 184,89.
   На 27-й позиції рейтингу - харківська гімназія №47 (174,12 бала), яка активно впроваджує інновації в педагогічний процес. Крім ефективних програм підготовки з економічного, біолого-хімічного та математичного профілів, гімназія бере участь у програмі Гете інституту (Україна). 
   На 31-й позиції - приватний навчальний заклад з поглибленим вивченням англійської мови «Авторська школа Бойка» (173,38).
   На 43-му рядку - Технічний ліцей №173 (171,56), який ефективно працює в рамках природничо-математичного, суспільно-гуманітарного та технологічного профілів.
   На 50-й позиції - Академічна гімназія №45 (171,02) - лідер регіону за результатами участі в інтелектуальних змаганннях усіх рівнів.
   На 96-му рядку - новачок рейтингу - Харківський університетський ліцей (167,22). 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark