Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Зустріч першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова з батьками учнів і вихованців закладів освіти Немишлянського району

Теги: Загальні

 29 листопада відбулась чергова зустріч першого заступника Харківського міського голови Терехова Ігоря Олександровича з батьківською спільнотою міста. Цього разу захід пройшов у Немишлянському районі на базі Харківської загальноосвітньої школи №61.

   На початку спілкування батьки відразу ж поцікавилися, як позначиться на освітньому процесі введення воєнного стану в Харківській області та інших регіонах України. Перший віце-мер зазначив, що зміни у режим роботи шкіл та дитячих садків не вноситимуться, бо для цього на сьогоднішній день немає жодних передумов.
   Під час зустрічі батьки також ставили питання, які стосувалися проведення ремонтних робіт у закладах освіти. На переважну більшість звернень одразу ж було  отримано позитивну відповідь. Ігор Терехов підкреслив, що в бюджеті міста Харкова на 2019 рік передбачені значні суми на зміцнення матеріально-технічної бази шкіл та дошкільних навчальних закладів.
   Батьків також цікавили питання щодо вартості харчування в закладах освіти, встановлення обмежувальних знаків поблизу шкіл, ремонту доріг тощо.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark