Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Нагородження переможців міського конкурсу «Мрії про Україну»

Теги: Загальні

 16 листопада 2018 року на базі Харківської державної академії дизайну і мистецтв відбулося урочисте нагородження переможців міського конкурсу дитячих творчих робіт «Мрії про Україну», що третій рік поспіль проводиться Департаментом освіти Харківської міської ради у співпраці з представниками Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО».

   У 2018 році в конкурсі взяли участь 793 учні 1-11-х класів, представники всіх районів м. Харкова. Подяками та сувенірними екземплярами збірника «Мрії про Україну» нагороджено 167 школярів. Найбільшою кількістю учасників відзначилися Слобідський, Індустріальний, Московський та Шевченківський райони. За час проведення конкурсу в ньому взяли участь більше 2000 дітей, видано 3 збірники книги «Мрії про Україну», частину тиражу якої разом із малюнками та листами для військовослужбовців передано в діючі частини на Схід України: державно-прикордонних, Збройних сил України, Національної Гвардії України, підрозділів Міністерства внутрішніх справ.
   У заході взяли участь батьки, учителі, ветерани АТО, представники жіночої ради громадської організації «Дружини ветеранів АТО».
   Учасників  заходу привітали учні Слобідського та Шевченківського району, учасники творчих колективів: театру пісні «Експресія»  Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» Індустріального району, танцювальної студії «Амадей» Центру дитячої та юнацької творчості № 2 Новобаварського району, Народного поліцейського театру оригінального жанру «Діти майбутнього» при головному Управлінні Національної поліції у Харківській області.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark