Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Відкриття оновлених спортивних споруд для школярів міста

Теги: Загальні

5 жовтня у дитячо-юнацькій спортивній школі № 4 Московського району після капітального ремонту відкрито зал для занять вільною боротьбою. У закладі оновлені дві спортивні зали, роздягальні, душові, замінено комунікації, встановлено нові вікна, покладено нове м'яке покриття підлоги та придбано спортінвентар. 

   Під час відкриття залу директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко сказала що, міська влада приділяє розвитку спорту особливу увагу. З 187 шкіл, які працюють у Харкові, в 72-х створені сучасні стадіони з футбольними полями зі штучним покриттям, баскетбольними, волейбольними майданчиками, доріжками для бігу, тренажерами. У 2019 році новий стадіон відкриють біля ДЮСШ №4. «Ви як ніхто інший давно цього заслуговуєте. Майже 1200 дітей відвідують 103 групи цієї спортшколи, в кожній з яких працюють тренери високого рівня - вони підготували майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту. Я дивлюся на ваші медалі, діти, і думаю, що багатьом дорослим не вдалося отримати таку кількість нагород. Бажаю вам здоров'я, легкого навчання і чудових друзів», - сказала Ольга Іванівна Деменко.
   У навчальних закладах Основ'янського району (ХЗОШ №№ 10 та 120) відкрито оновлені сучасні тренувальні комплекси, які включають бігові доріжки, футбольні поля зі штучним покриттям, волейбольні та баскетбольні майданчики, столи для настільного тенісу. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark