Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

Вітання з Днем працівників освіти

Теги: Загальні

 Шановні колеги!


   Із приходом золотоcяйного жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке дарує змогу висловити найщирішу вдячність та глибоку шану до вас, дорогі педагоги!
   Наша професія – одна з найкращих, її обирають тільки за покликом душі та серця. Водночас вона одна з найскладніших – зобов’язує жити так, щоб завжди і в усьому бути взірцем для молоді, прикладом для наслідування.
   У день свята освітяни Харкова мають усі підстави пишатися своїми фаховими здобутками. Завдяки вашій кропіткій праці освіта першої столиці України прославлена на весь світ. Ви вчите наше молоде покоління пізнавати нове, допомагаєте йому обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, патріотами своєї країни і свого рідного міста, а найголовніше – опанувати найважливішу науку на землі – науку бути людиною.
   Дорогі майстри дитячих душ! Прийміть найтепліші слова привітань та вдячності за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.
   Хай же на цьому нелегкому, але благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи, а серця зігріває повага та любов дітей. Бажаю всім міцного здоров’я, творчої наснаги, невичерпної енергії, нових професійних досягнень!


   Із повагою до вас – директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark