Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

Міська батьківська рада взяла участь у I Харківському сімейному форумі

Теги: Загальні

 Члени Харківської міської батьківської ради взяли участь у I Харківському сімейному форумі, який проводився з метою популяризації сімейних традицій і цінностей на принципах партнерства і взаємоповаги, усвідомленого батьківства, рівного розподілу сімейних обов'язків і відповідальності між жінками і чоловіками, а також підвищення престижу багатодітних сімей, залучення громадськості до вирішення соціальних питань сім'ї. 

Під час форуму заступник голови Харківської міської батьківської ради Сітенко Ю.В. разом з представниками дорадчого органу Департаменту освіти взяли участь у панельній дискусії «Сімейні цінності в житті сучасної молоді».

Учасники заходу надали пропозиції до резолюції щодо подальшої роботи з сім'ями та центральним органам влади з вирішення демографічних проблем і підтримки сімей з дітьми.

Представницю Харківської міської батьківської ради, матусю багатодітної родини Сєрікову І.О. в рамках форуму було відзначено Подякою Департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради за вагомий особистий внесок у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей. 

 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark