Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Новому стадіону – нові спортивні рекорди.

Теги: Загальні

 12 вересня у Харківській загальноосвітній школі № 134 Київського району після реконструкції відкрито шкільний стадіон.

   У церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Г.А Кернес, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості. 
   Зі святом школярів привітав Геннадій Кернес: «Ваш стадіон затишний, сучасний і дасть можливість по-новому поглянути на спорт і досягти нових перемог. Я бажаю педагогам, щоб ваші учні могли тут проявляти свої спортивні таланти і досягати високих результатів. А вам, діти, я бажаю, щоб ви були здорові, а для цього необхідно займатися спортом, він - невід'ємна частина нашого життя. Будьте здорові, щасливі і нових вам перемог!».
   Для 600 учнів школи на оновленому стадіоні обладнали сучасне футбольне поле зі штучним покриттям, встановили турніки і снаряди для занять воркаутом, розмістили столи для занять настільним тенісом, а для учнів молодших класів обладнали гойдалки та гірки.
   В рамках свята на новому стадіоні пройшов спортивний парад за участю учнів школи та вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл №№1 та 2 Київського району.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark