Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Відкриття реконструйованого стадіону у школі №25

Теги: Загальні

 3 вересня у Харківській загальноосвітній школі № 25 Московського району після масштабної реконструкції відкрито шкільний стадіон.

   У церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Г.А Кернес, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості. 
   На відкритті Геннадій Кернес привітав вчителів, батьків і школярів з початком нового навчального року: «Який гарний стадіон, зручний і правильний зробили для розвитку наших дітей, щоб вони були здоровими, сильними і спритними. Я бажаю всім дітям щастя і успіхів, спортсменам - перемог і щоб їхня кар'єра йшла в гору, батькам - щоб вони не хвилювалися за своїх дітей, а пишалися тим, якими розумними і сміливими вони ростуть. Займаючись на такому стадіоні, діти зможуть по-різному проявити себе і знайти улюблене заняття». У подарунок школярам передали спортивні м'ячі.
  Старт заняттям на новому стадіоні дали тхеквондисти, які повторили минулорічний рекорд України з наймасовішої демонстрації спортивних елементів. Після реконструкції на стадіоні з'явилися футбольні поля зі штучним і природним покриттям, бігові доріжки, баскетбольний, волейбольний майданчики, смуга перешкод для проведення занять на уроках «Захист Вітчизни», встановлені нові тенісні столи та облаштовані майданчики для занять армрестлінгом.
   Крім стадіону в школі №25 перед початком нового навчального року відремонтували спортзал, роздягальні і встановили новий дитячий майданчик для груп продовженого дня.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark