Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

Свято Першого дзвоника в харківських школах

Теги: Загальні

 У День знань у харківських школах проведено святкові лінійки. 

   Під час урочистих заходів для вчителів, школярів та батьків було зачитано вітання Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса.
   Міський голова особисто привітав із Днем знань школярів, учителів та батьків гімназії № 82, яку закінчив у 1976 році. «Мені почесно та приємно повертатися сюди, але не тільки тому, що це дитячі спогади. Я радий, що вісімдесят друга гімназія весь час розвивається, сьогодні ‒ це успішна, сучасна школа, з високим рівнем знань, відмінними результатами і, впевнений, ще кращим майбутнім. Користуючись нагодою, що тут і вчителі, і батьки, хочу сказати, що дуже потрібні спільні зусилля: учителям ‒ за роботою, важливою та відповідальною, ‒ важливо просто любити дітей. А батькам, у свою чергу, крім любові, розділяти з педагогами відповідальність за виховання та розвиток дітей, брати участь у житті школи», ‒ сказав Геннадій Адольфович, виступаючи на святі Першого дзвоника. 
   Під час канікул у 82 гімназії замінено вікна, відремонтовано шкільний двір, встановлено ігрові майданчики для дітей. Після свята Першого дзвоника за участю міського голови відкрито сучасний стадіон гімназії із футбольним полем, майданчиками для командних ігор, тренажерами та снарядами для легкої атлетики.
   Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов привітав школярів та вчителів 145 та 164 шкіл.  «Цей рік ‒ особливий, тому що за ініціативою Президента України Петра Порошенка починається масштабна реформа, яка називається «Нова українська школа». Усім нам ‒ органам місцевого самоврядування, директорам шкіл, учителям ‒ дуже багато потрібно зробити, щоб ця реформа втілилася в життя. І ми покладаємо на неї великі надії, бо це інвестиції в наше майбутнє, у майбутнє наших дітей», ‒ зазначив Ігор Олександрович. 
   Під час святкової лінійки в 145-й школі був відкритий реконструйований стадіон із волейбольним і баскетбольним майданчиками, футбольним полем, тенісними столами. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark