Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Відкриття дитячого садочку №230 «Лісова казка» у Шевченківському районі

Теги: Загальні

 22 серпня, до дня міста Харкова, відбулося відкриття відновленого дошкільного навчального закладу № 230 (по вулиці Тобольській, 65).

   Зі святом дошкільнят і їх батьків привітав Харківський міський голова Кернес Г.А., який повідомив, що будівлю вдалося відновити повністю. У ній капітально відремонтували всі мережі, покрівлю, фасад та встановили нові вікна. «Відновили, але не як було, а як повинно бути. Все нове – кухня, пральня, медпункт. Думаю, на місце в такому дитсадку буде багато охочих, і ми поступово будемо додавати групи, наскільки дозволяє приміщення. Уже завтра малюки вирушать сюди, у нове життя, гратися та розвиватися. А батьки зможуть планувати життя і бути впевненими, що діти в безпеці, теплі і затишку і з користю проводять час».
   При вході у дитячий садок зробили хол, де батьки зможуть посидіти і почекати дітей, на кухні встановили нове обладнання, в групах поставили сучасні меблі: ліжечка, столи зі стільцями, полки, які зайняли різні розвиваючі іграшки. У дворі «Лісової казки» встановили нове освітлення, чотири критих павільйони і три ігрові майданчики з гойдалками, пісочницями та гірками, спортивний майданчик з підвісними драбинами. 
   За благодійні кошти, перераховані міським головою, для дітей придбають ноутбук, музичний центр, телевізор і холодильник. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark