Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

Визначено переможців конкурсу студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Теги: Загальні

 Підбито підсумки міського конкурсу студентських проектів «Харків ‒ місто молодіжних ініціатив», який  третій рік поспіль проводиться за ініціативою Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. 

   У конкурсі взяли участь 1240 студентів усіх закладів вищої освіти міста в 4-х номінаціях: «Харків – територія успішної кар'єри», «Розумному місту – креативна молодь», «Рідному Харкову – сталий розвиток», «Харків – місто відкрите, творче, толерантне». 
   На міський етап конкурсу представлено 145 проектів із 27 закладів вищої освіти. 
   Конкурс проходив у два етапи: відбірковий та презентація-захист проектів. Під час І етапу експертні ради, до складу яких увійшли викладачі 20 закладів вищої освіти, члени студентських наукових товариств, представники Департаменту освіти, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківської молодіжної міської ради при Харківському міському голові, оцінили роботи студентів. 
   Під час другого етапу на базі  Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Харківського національного університету імені В. Н. Каразина, Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова та Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди у формі презентації-захисту представлено 92 конкурсні проекти. Серед них – бізнес-проекти та стартапы, спрямовані на створення умов для професійного розвитку та побудови успішної кар'єри, впровадження в життя міста інноваційних технологій, розвиток муніципальної і туристської інфраструктури, соціальні, волонтерські та благодійні проекти.
   За результатами 2-х етапів в 4-х номінаціях експертними радами визначено 50 проектів-переможців, авторами яких є 91 студент 19 закладів вищої освіти Харкова. Список переможців конкурсу затверджений рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради.
   Автори кращих проектів стануть учасниками зустрічі міського голови Г. А. Кернеса з переможцями конкурсу проектів «Харків ‒ місто молодіжних ініціатив». Автори проектів, які посіли I місця в номінаціях, будуть нагороджені Подяками Харківського міського голови та грошовою премією в розмірі 20 тисяч гривень, ІІ і Ш місця ‒ сертифікатами, що засвідчують перемогу в конкурсі та дають право на отримання грошової премії в розмірі 15 тисяч і 10 тисяч відповідно.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark